Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De skyller på barnen


Har ni nån gång tänkte på
Eller reflekterat över
Vad som man får höra av sin kvinna
Om hur man ska vara
Hur lite man gör
Hur man inte håller koll på barnen
Hur man sviker barnen
Ö h t så är detta med barnen nåt som kvinnor
Verkar älska att inrikta sej på

Om det handlar om pengar
Så är det alltid ”för barnens skull”
Och om det är nåt som behöver göras
Så är det för barnens skull
Och kan man inte få ha sina barn på jul
Eller påsk
Eller midsommar
Så är det just för barnens skull
Fast om de själva ska bort en helg
Och en annan kanske har dejt på gång
Så ”sviker man barnen” om man inte kan

Eller om det är nåt som de inte gjort på länge
”kan du inte ta dom till äventyrsbadet”
för hon, ska ju knulla med sin ”nya vän”
Hela helgen och kommer att bli trött
Då är det bra om barnen är trötta med
Så de sover bra den natten




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger
Publicerad 2010-09-03 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO