Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita man vita kvinna


Vita man
Vita kvinna
Tänk om nån skulle lyfta av den glaskupa
Som skyddar er liksom osten blir skyddad
Av sitt glas

Och inte bara glänta på den lite ibland
Som ni vill göra…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger
Publicerad 2010-06-17 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO