Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dumma människor finns det gott om, elaka också


En gåva från självaste livet


Du är ny i mitt liv och jag vet inte vart det bär hän
kanske fungerar vi inte ihop
eller så blir du den jag kommer att älska livet ut

Det är det som är så fantastiskt att man inget vet
om vad dagar bär med sig
att man inget vet om hur livet kommer att bli

det är inte som när jag var liten och min mamma
spådde i kaffesump hur livet skulle bli
hon var full och bitter så framtiden blev aldrig ljus

Eller som när tant Ingrid sa att jag hade djävulen i mig
bara för att hon var religiös och inte tyckte om mig
jag var bara ett barn och hon sa att jag skulle brinna

Dumma människor finns det gott om elaka också
det tog år att inse det men nu vet jag att dom hade fel
För jag har sett det själv att mitt liv har varit bra i många fall

Jag fick mina underbara barn som är det vackraste jag har gjort
Det var inget straff från gud, det var inget som djävulen gav mig
Det var en gåva från självaste livet.




Fri vers av yta
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-17 07:24



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja så rätt du har! Kram!!
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta