Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springaren

Jag är född till att springa.
Vågar inte stå still
Även om jag så gärna vill.
Jag är född till att blicka framåt.
Vågar inte kolla bakåt
Inte ens i ögonvrån
Är rädd för vad som kan komma ikapp
Vågar inte tänka på det
Även om jag vill.
Jag är inte född för nostalgi
Vågar inte stå still
Vågar inte kolla bakåt
Vågar inte minnas
För jag är född att springa, och blicka framåt.




Fri vers av Viktor Nilsson
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-17 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktor Nilsson
Viktor Nilsson