Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om farmors bortgång.


Hjärta & smärta (mer än bara idag)

Hjärta och smärta
Dom kallar det stressdepression.

Hjärta och smärta
Dom upptäcker ett annat fel.

Hjärta och smärta
Dom kallar det hjärntumör

Hjärta och smärta
Vet hon om det? att det bara går åt ett håll.

Hjärta och smärta
När du ser din älskade gå sakta över gränsen till världen ingen känner till.

Hjärta och smärta
Hon har längre inte någon koll.

Hjärta och smärta
När du ångrar att du inte var hos henne den dagen.

Hjärta och smärta
Att hon försvann utan ett hejdå.



Hjärta och smärta
Att ingenting är längre en självklarhet.

Hjärta och smärta
Att döden nu blir dödlig på riktigt.



Hjärta och glädje
Snälla?




Fri vers av Viktor Nilsson
Läst 642 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-09 16:35



Bookmark and Share


  Roula O
så sorgligt...dessa frågor/funderingar finns alltid där, ibland kan man inte få svar på allt...det är livets gåta...beklagar sorgen...
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Viktor Nilsson
Viktor Nilsson