Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens mörker


Släpp rytmen lös,

och hör skymningen

passera...


I bröst som dansar,

i takt med jorden


I fåglars sinne,


där älskande

hoppar ned

från rosa balkonger...

.


Blicka ut igen,

igen

igen

igen



ut i natten


.


tills du ser


.


Kärleken...













Fri vers av Seasons VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-17 21:14



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Bara så Bahari

Be well,
LPWJ
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP