Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är vi oense



Jag vill aldrig somna 
utan ditt leende vid min sida

Så om vi någonsin igen
inte förstår varandra

låt oss gräva så djupt 
som våra hjärtan kräver
För att vi ska få falla i sömn
med kärlek 
på läpparna 









Fri vers av Baystream
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-18 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream