Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femtio tusen läsningar

Femtio tusen läsningar!
Där har ni
ni mina texter
som klagade på att
ni bara låg på min hårddisk

Vad ni har att säga
till människorna
är jag inte den rätte
att bedöma

och att jag
kunde göra er till viljes
är inte min förtjänst
för det är inte jag
som startat
den här sajten

men jag är väldigt
väldigt glad
för att ni
tillsammans med
tusentals andra

får komma ut
och träffa folk
och att ni gett mig
möjlighet
att få kommentarer
och en massa
utbyte av tankar
med likasinnade

ni får mig att
känna mig som
tjuren Ferdinand
när han luktar på
blommorna och är
så lycklig!




Fri vers av stenhur VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-18 10:39



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Jaa, visst är det härligt att dikterna får komma ut och lufta sig och bliva allom (åtminstone många) till nöje, stundom även nytta. Och ibland ger dom upphov till nya små skott... ;-)
Är så glad att du finns här!
2010-07-31

  Kristina Wallbing
Jag är glad att du finns här, Sten, med dina underfundiga, välskrivna, medmänskliga och roliga texter!
Stående applåd till en Poet! :)
2010-07-25

  © anakreon VIP
Du är värd det mångdubbla!
Calle
gratulerar och applåderar
2010-06-22

  walborg
Glad att läsa Din kommentar. Det finns alltid en mening i varje text jag läser av Din hand.
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP