Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en blogg SYFTE...


Un ange

Je le vois
je l'aurais aperçu
plus tôt
mais cet ange
répand
ses mots
en beauté

Un ange qui parle
à moi
à vous

L'ange s'adresse à nous
et nous l'aurions dû entendre
plus tôt...
-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-
Jag ser den
jag skulle ha upptäckt den
tidigare
men denna ängel
sprider
sina ord
i skönhet

En ängel pratar
till mig
till er

Ängeln adresserar sig till oss
och vi skulle ha varit tvungna att höra den
tidigare...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-19 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm