Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte


Min längtan driver som mjuk sommarvind


Min längtan driver som mjuk sommarvind
över sommaräng

Livet kräver sin helhet
ur sin trasighet

Vi kanske når varandra
över spången på bäcken

tar varandras händer
och njuter livet




Fri vers av yta
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-20 07:23



Bookmark and Share


  Maiah VIP
bara så underbar.... alla naturbeskrivningar förstärker känslan
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta