Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


vägar

Om kärleken är enkel att nå
är ändå känslan i hjärtat ganska grå

men när vägen varit svår
blir kärlekens strålglans
strålande som då

när hjärtat
nådde fram
och fick
vila i din kärleksfulla

famn




Fri vers av Maiah VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-20 15:13



Bookmark and Share


  yta
Väldigt mjuk och vacker
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP