Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slickepott

gringon,
slickar min mun

tar bort det
söta

det sura efter festen

den vill bara väl,

tror jag

är inte det minsta rädd

tror jag

den vill bara känna
jaget

i min kropp

födelsen
döden

tror jag




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-20 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman