Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan hem


Soldis över hav och äng


Soldis över hav och äng

längtan blick följer skeppen

Seglandes till andra länder

Över stora hav och mörka vatten

Många år av väntan på det jag kallar hem

Hem till världen som jag lämnade

Hem till kärlek som finns där på en annan strand

Många år har jag vetat

att jag måste ge mig tillbaka

hem till min älskade

Som väntar mig i sommarens bris




Fri vers av yta
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-21 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta