Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När flykten är över.


Jag sprang till skogs

Jag sprang till skogs
Sprang för livet
Stannade och satte mig under tallen

Den stora mäktiga tallen
Där ugglorna bor
Tänkte att här hittar ingen mig

Jag vilade mot trädet som viskade
hemligheter som jag glömt
Att mitt liv var en gåva

Ilsket skrek jag
"Jag vill inte vara tacksam"
Och tårarna föll i mitt knä

Trädet vajade i vinden
som om det tänkte
"Ge henne tid"

Sorgen gav vika
Flykten blev onödig
Men vilan nödvändig

För att inse
Det stora
Att jag inte behöver fly från mig själv mera




Fri vers av yta
Läst 207 gånger
Publicerad 2010-06-21 07:12



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra. Styrka och smärta så fint sammanlänkat. =)
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta