Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pinsamt


Kom in nu!!


Jag undrar om jag är riktigt klok

springa ut i morgonrock som en tok

Springa ut klockan sju på morgonen här

Heja på grannen som kommer där

Ropa på katterna att komma in nu

jag är väl en tok eller vad säger du?

Grannen undrar väl vem är väl kvinnan där

som rusar ut i morgonrocken här

Skrikandes på katterna som ett jehu

Jag är väl en tok eller vad säger du?

Jag är nog ändå inte klok

Springa ut vid hyreshus som en tok

Knappt några kläder på

Jag är nog en tok ändå




Fri vers av yta
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-21 07:50



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Men en ansvarsfull tok, katterna måste ju skötas om;)
2010-07-14

  Monika A Mirsch VIP
förvirring som syns och känns - bra skrivet!
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta