Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du höll mig...

 

 

Du höll mig som om ägandet vore möjligt

som om

ögonblicken bar en annan betydelse

som om

strängar ville spelas ovarsamt

av din närvaro

som om det outtalade gömde löften

som om

verkligheten var en annan

höll du mig kvar

i din fantasi

som om jag var en dröm

 

Jag vill att du vaknar nu 

jag vill att du lyssnar

att du verkligen ser mig

att du släpper taget

om din illusion

 det som aldrig

var ett

vi

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-24 18:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Intressant text av ägande istället för om kärlek. Något vi alla har så lätt att blanda ihop. Starkt slut!
2010-08-29

  Margithe VIP
Bra text
2010-07-22

  Michaela Dutius
Mycket stark text - lågmäld - men fylld av vilja
2010-07-01

  Anna*
Jag tycker om den här texten mycket. Den strävar mot verkligheten - den krassa.
2010-06-26

  Yrre VIP
Mycket bra skrivet och disponerat!
2010-06-24

    ej medlem längre
Ingen äger den andra och man kan aldrig bli "vi" om man bakbinder den andras händer...
Jag tycker om hur du skaldar fram budskapet:)
Däremot är jag inte förtjust i centrerade texter...det är sällan de blir sköna att läsa.
Jättestor applåd från mig!
2010-06-24

  Blåbäret
texten känns som ett utropstecken!
och självklart borde man ha rätt till sin egna frihet...
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter