Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen bra dag


En dålig ide från början


Allt är inte vad det ser ut att vara
vissa dagar är grå
som den här

Men vem har inte bekymmer
kronofogden är nära
ekonomin tynger

Något går fel i en relation
det verkar lönlöst
att förändra

Ändå kämpar man på
varje dag är en ny gåva eller (Prövning)
Hur man nu ser det?

Jag tycker i alla fall
att den här dagen var en dålig ide
från början !!




Fri vers av yta
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-22 14:59



Bookmark and Share


  Smörblomma
Humoristiskt, fint!
2010-06-26

  Nina Nightwish VIP
Åååh, jag är alltså inte ensam att tänka så ibland! Bra text!
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta