Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ignorera är att inte känna till saker...


L'ignorance

Je l'ignore
mais oui, je l'ignore...

Car je n'en sais rien,
même si je veux l'avouer...

Non, il n'y a pas une question de t'ignorer !

C'est pourtant vrai,
nous le partageons
et j'en suis au courant...

Que veux-tu que je fasse ?
Je le ferai, si possible...

J'y suis...
----------------------
Jag ignorerar det
men ja, jag ignorerar det...

Ty jag vet ingenting om det,
även om jag vill känna det...

Nej, det är ej en fråga om att ignorera dig !

Det är ändå sant,
vi delar detta
och jag känner till detta...

Vad vill du att jag ska göra ?
Jag ska göra det, om möjligt...

Jag är här...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-22 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm