Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterlycka

Kölden håller hårt sitt grepp


snön har lagt sig överallt


tystnaden är stor och ödslig


mörkret härskar i natten


stjärnorna är avlägsna på himlen.






Jag känner att jag lever.




Fri vers av Svante
Läst 577 gånger
Publicerad 2005-11-15 21:05



Bookmark and Share


  Melissa-Maj
den här texten lever!
2005-11-17

    ej medlem längre
Speglar en självupplevd verklighet tycker jag.
Jag skulle dock önska att lla rader började med liten bokstav, om man får önska alltså :)

Jag skulel också ta bort ordet "överallt" på andra raden, kanske också "i natten" på 4:e raden.
Ellre wtf. jag skriver den som jag skulle ha gjort istället :P sen får du skita fullständigt i vad jag säger för jag är säkert bara knas ändå. :)

Vinterlycka


kölden håller hårt sitt grepp


snön har lagt sig


tystnaden är stor och ödslig


mörkret härskar


stjärnorna är avlägsna






och jag kan inget annat än känna att jag lever

____________________

Mja, så skulle jag nog skrivit. Fast du är poeten och du har dina tankar och idéer och anledningar atts krvai som du gör! :D
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante