Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon hade som hobby att baktala alla


Hon hade som hobby att baktala alla

Men satt ofta i sitt ”svartmålande” rum

Med vitrosa tapeter med blommor på

Som ett jättedockskåp med blommor

Rosetter och rosa möbler

Samt ”djävliga tankar om alla”

I sin systematiska ”svartmålning”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-25 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO