Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker alla sår !!

Det har gått ett år nu
sedan du somnade in
men nu du har det
bättre från allt lidande
och ont du haft

Du är forfarande ett öppet sår
din famn som alltid var
så varm och god
när man var ledsen fanns
du alltid till hands

Nu du är våran skydds ängel
som vakar över oss
tack för allt du gav oss
värmen du spred över oss alla
kommer vi alltid
att bära med oss
du kommer alltid ha en plats i våra hjärtan




Fri vers av Ann-christin
Läst 484 gånger
Publicerad 2004-07-04 11:19



Bookmark and Share


  Manal
Gilalr din dikt,kom rakt in i hjärtat!
2004-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin