Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i Kärlekens ögonblick



En fjäderlätt krusning

av vällust och behag

smeker


mitt inre

till skratt


när du med värme

lägger dina läppar ovanpå

mina


Precis då

i ett sanningens ögonblick

i ett och samma hjärtslag

skiner jag upp framför dig


i evig lycka














Fri vers av Baystream
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-23 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så lekande lätt du beskriver lycka
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream