Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roman goddess of fruit and trees ; Pomona comes from the Latin word pomun – fruit




Aforism: Pomona

~*~

Ju mer man lär sig desto ensammare blir man
som vanligt förstår inte hälften ens hälften
men det är OK
äpplen mognar i sin egen takt

LPWJ 23/06/10

 

e-bok:

amfora (över100aforismer)




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 727 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-23 23:08



Bookmark and Share


  Anders Perols
Sant och snyggt!
2010-06-24

  aol
sant men det beror på det behöver inte sluta så även uppförsbackar ger sig, men bra skriftat
2010-06-23

  thyra
"Äpplen mognar i sin egen takt " Fint!
2010-06-23

  Bibbi VIP
Så sant.
Applåder!
2010-06-23

    ej medlem längre
Det är sanna ord! Kan nog lätt bli så!


Hälsn. Ann
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP