Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistra för dig

 

natten är kort
därför lovar jag dig
ska jag gnistra
lysa som en eldfluga
i ett röktonat glas
när morgonen nalkas

jag har vidtagit åtgärder
solen ska fånga mig
slå ut i röd glöd
för dig
en gnista
av trotsigt liv




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-24 00:11



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Å, du får gärna gnistra för mig med!
Känner mig lite avslagen...

Snygg väv, kära spindel! (Det tänkte du inte på, va?) ;-)
2010-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Sådant uppror är det rätt att göra.
Sprakande dikt!
2010-06-24

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt diktat!
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger