Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

** 

gräv fram det gamla ruska ur
vända jord med grepa
karga nakna samvetsfrön
kan endast öga repa

beslut och sätta frö i jord
vände snabbt smet in
i närmsta gränd där kruka finns
ett ljuvligt mörkt krypin

besvärja sina önskningar
med klarhet skapa smått
tveka rot som ruttnat gömts
om möglet redan gått

minns att länge levd kan mer
och alltid finner dans
inre trädgård läad plats

trädgårdsdansens ans

**

 




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 176 gånger
Publicerad 2010-06-24 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri