Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma kalla luft som den andra

mellanrummet är större än någonsin nu
TV\'n står på och målar väggarna blåa
flimret skjuts ut genom fönsterrutorna
och träffar fasader på andra sidan stan

det är väldigt avlägset en dag som denna
radion spyr ut musik som inte är bra
jag dunkar huvudet i betongväggen
och efter ett tag känns allt som det ska

utanför blinkar snön av belysningens sken
(får mig att le och tänka på vinterromantik)
stå nära varandra och andas samma kalla
luft som den andra




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-11-15 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin