Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskenet av Din Kärlek (Cream)

~¤~

Det närmar sig nu gryning,
Då ljuset sluter ögonen trötta
Jag är snart med dig min älskling,
För att dig i gryningen överraska
Jag är med dig snart min kära,
Jag är med dig när stjärnorna börjar att falla

Jag har väntat så länge
På att komma dit jag nu färdas
I solskenet av din kärlek

Jag är med dig min älskling,
Ljuset skiner igenom och över på dig
Ja, jag är med dig min älskling,
Det är nu morgon och bara vi två igen
Jag stannar med dig nu min kära,
Jag stannar med dig tills alla mina hav är torra

Jag har väntat så länge
På att komma dit jag nu färdas
I solskenet av din kärlek

Jag är med dig min älskling,
Ljuset skiner igenom och över på dig
Ja, jag är med dig min älskling,
Det är nu morgon och bara vi två igen
Jag stannar med dig nu min kära,
Jag stannar med dig tills alla mina hav är torra

Jag har väntat så länge
Jag har väntat så länge
Jag har väntat så länge
På att komma dit jag nu färdas
I solskenet av din kärlek

Cream 1967

LPWJ svensk version 24/06/10

 

videos:

Cream - Sunshine of Your Love 1967

Ozzy - SOYL Under Cover 2005

e-bok:

LyrIQs




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 764 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-24 19:46



Bookmark and Share


  Pot Pourri
uppfödd med. tack för den. *leta på och återuppleva*
2010-06-27

  Bibbi VIP
Oändligt skön.
2010-06-26

  LenaJohansson VIP
vad fint...
2010-06-24

  thyra
Så sköna rader, lyssnar på Clapton på tuben :) Fin översättning!
2010-06-24

  Rolfsdotter
En gammal favorit...
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP