Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt

En natt kan förändra allt

Känslorna
och livet.

Hela världen kan förändras
iallafall för en själv.

Kan vara både bra och dåligt
Men vem vet?

När mörkret överlägger ditt rum?

Du kan antingen vara ensam
eller ha någon bredvid dig.

Vilket är värst

Det vet jag inte förens natten är över.




Fri vers av modda
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-24 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

modda
modda