Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev orden efter en dag med mycket 2-års-trots o skrik och gap o tårar till min dotter.


Vet du Maja?

Vet du om att vad som än händer i ditt liv
så kommer du alltid vara den ända Maja jag vill ha?

Vet du om att allt du någonsin gjort
har gjort mig till den stoltaste mamman på jorden?

Vet du om att hur trotsig du än blir så kommer jag alltid
finnas kvar?

Vet du om att hur gammal du än blir
så kommer du alltid vara tillräckligt liten för en kram av mig?

Vet du om att när min tid någongång är slut här på jorden
så kommer jag fortfarande beundra dig från himmelen?

Vet du om att när sedan din tid också kommer
så träffas vi åter igen?

Vet du om hur mycket jag älskar dig?

Vet du?

//Mamma




Fri vers av Puzzel_25
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-11-15 23:42



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så fint, får svårt att hålla tårarna tillbaka...
Ja förstår ens älskade barn någonsin hur mycket man älskar dem ?
Så länge de är små ( sådär under 10år ungefär ) kan man lättare "krama i dem kärlek". Men hur får man ens tonåringar att förstå hur mycket man älskar dem, att ens oro beror på att man älskar dem så att det gör ont ?
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25