Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna i mörket

Sittandes i mitt rum, med stängda dörrar.

Avskärmad från mänskligheten.

Ser jag hur alla stjärnor i mörkret släcks.

Stjärnorna som var anledningen till min existens.

Släcks, en efter en.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-24 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fast de gör ju inte det. de finns alltid. när allting annat gått sönder. så finns de. vackert, vännen.
2010-07-03

    The Poisoned One
Det här är riktigt bra, i sin rena enkelhet.
2010-06-26

  Amorina
Vackert och sorgligt på samma gång.

Jag önskar att en stjärna tänds för dig inatt.
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi