Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min son säger jag samma sak.Fast son förstås.Lägger min hand på för att känna att dom verkligen andas. En noja som jag har som mamma...Sen kan jag sova.


Godnatt till Maja.

Du sover.
Men jag viskar dig orden varje kväll
innan jag går och lägger mig.

-Tänk att just jag fick den vackrste dottern på jorden....

Godnatt hjärtat mitt!
Mamma älskar dig....




Fri vers av Puzzel_25
Läst 557 gånger
Publicerad 2005-11-15 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25