Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommardans

Med änglalika lockar
du dansade en gång.

En sommar länge sedan
kring midsommarstång.

Med dockan din i handen
och framtid i din blick,
du dansade, och plötsligt,
du tog en liten pojkes
hand i din.

Allting var bara lycka!
Allting var bara sol!
Allting var kärlek, ljus och värme...

Nu är du stor
och springer inte längre
med dockor i din hand,
kring midsommarstänger.

Men en pojkes hand
kan man alltid fatta.

Hela livet långt.

Kring en midsommarstång.




Fri vers av Amorina
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-25 10:53



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rara rader. =)
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina