Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad midsommar till alla poeter!

Tack för allt ni delar med er av!

Ord, känslor, tankar, minnen...

Inte minst kommentarer.

Ha en riktigt härlig midsommar!

Ta väl hand om er!

Kram/Anna-Karin




Fri vers av Amorina
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-25 11:16



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Detsamma önskar jag dig - och var rädd om dig i midsommarnatten!
2010-06-25

    ej medlem längre
En stor kram med önskan om en riktig fin midsommar!:)
2010-06-25

  lodjuret/seglare VIP
en go o gla midsommar på dig
2010-06-25

  Nina Nightwish VIP
Detsamma! Ha en riktigt härlig midsommar!
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina