Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUDGEMENT DAY

Now the worlds gone under.
The lands are no more.
And we are left at wonder.
What were life for?

We seek meaning every day.
The truth within our soul.
We search and hope and pray,
to find the greater whole.

But hatred then broke loose.
The bombs, the guns, the wars.
We couldn´t find any excuse
to save the beloved of yours.

Beauty has lost it´s way.
Dreamers are waiting for more.
Our love has left with betray.
Our bodies lie broken and sore.

Now the worlds gone under.
The lands are no more.
And we are left at wonder.
What were life for?




Fri vers av Daybreaker
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-11-16 01:00



Bookmark and Share


    Florence
I en skriven text är språkfel störande. Här finns det gott om dem.
Och har världen gått under, finns det inga vi som kan uppleva den.
Möjligen kan detta göra sig riktigt bra som sång, i lämplig omgivning, utan någon grammatisk analys, men inte här.
Dessutom är domedagen ett begrepp som bör leda vidare just till domen över de döda, inte till den relativa befrielsen i en total undergång.
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker