Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tröst & stöd...


Tendresse à ta main

Tu m'avais rendu ta main
je l'ai prise
tendresse

Il fallait une tendresse à ta main...

Même s'il faisait mal au coeur...
---------------------------
Du hade räckt mig din hand
Jag tog den
ömhet

Det behövdes en ömhet àt din hand...

Även om det gjorde ont i hjärtat...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-26 10:23



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
berör...
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm