Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bok "Doften av livet" finns att hitta på Vulkan.se


Jag kan lägga fram min kärlek

Jag kan lägga fram hur många dikter som helst
för att bevisa att du betyder mer för mig än du någonsin har förstått

jag kan också lägga fram mina lungor för att visa
att jag alltid kommer att andas dig
oavsett vilken famn du sover i

och om du inte tror mig så kan jag för säkerhets skull
lägga fram mina stämband
för att visa att jag viskar ditt namn varje kväll innan jag somnar
och drömmer alla mardrömmar

jag kan också plocka ut mina ögon för att visa
hur många tårar jag har gråtit
när jag har tvingats se dig kyssa läppar som inte är mina

och sist men inte minst kan jag lägga fram mitt hjärta
för att visa att ditt namn står inristat
trots hålen som du orsakar när du säger att du älskar någon
som inte är jag

ser du inte då
vad du betyder för mig
då vet jag inte längre om jag tror på kärlek




Fri vers av Stjärnfall
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-26 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättestort skrivet ! Bokmärker !
2011-12-16

  frostblomma
Mycket bra!
2010-06-26

    ej medlem längre
Så väldigt vackert skrivet. Känns säkert igen av många.
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall