Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda dagen

Om jag fick leva en dag.

En enda.

Ville jag leva
en dag som denna.

Med dig.




Fri vers av Amorina
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-26 20:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
GICK JAG ALLENA - (ur Kejsarens Papegoja (1951))



Men gick jag allena i många de mil
dit oron kallade mej
förglömde jag då dessa många de mil
för en halvfjärdings väg med dej?
Det gjorde jag ej - blir mitt klumpiga svar,
nej, faktiskt det gjorde jag ej.
Men en vackrare väg jag ej vandrat har
än en halvfjärdings väg med dej.

NILS FERLIN
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina