Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bladet

 

hav

 

havsvindar tyd mitt hjärtblad

 

hav svarade

 

hav tillit

 

havsvindar bär tecken vida till strand

 

 

spåvind

 

synes andas i sand




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-26 21:30



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
som té gjort av havtornsblad

Be well,
L Patrik WJ
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser