jag må vara full och skriva spontant... men jag skriver med ärlighet och kärlek i mina fingetoppar, även om den inte räcker till....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag må vara full och skriva spontant... men jag skriver med ärlighet och kärlek i mina fingetoppar, även om den inte räcker till....




Du är min Rödtopp

 

 

 

trehundra tusen
har läst orden
från mitt hjärta
tänk att så många
känner mig
att de har hört mitt hjärta

och tusen flickor
har hört mitt hjärta
ropa efter kärlek
de har skrivit
och jag har svarat

men endast du
av alla dessa
har lyckats fånga
mitt fåniga hjärta

dagar blir nätter
och nätter blir dagar
allt jag tänker
på är flickan med rött hår
flickan som fångat mitt hjärta

jag vet att orden jag skriver
oftast är fåniga
kanske inte betyder någonting
jag vet att jag är ingen winnerbäck
eller håkan hellsröm

men orden jag skriver
är av kärlek
och jag skiter i allting
bara du vet
att du är allt
jag drömt om
allt jag önskat mig

och du
du gör mig lycklig
trots dina trasiga kanter
är du underbar och vacker
du är det bästa jag vet

du är min rödtopp

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-27 03:58



Bookmark and Share


    Rebecca <3
Texten var otroligt vacker. Den var så uppriktig, ärlig och sårbar. Det var absolut bland det bästa jag läst.
Fortsätt så:)<3
2010-06-29

  Stefan Höglund
Det räcker mycket o länge.
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP