Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stad och land - kontraster




Kontakt

mellan himlen

och trädens anleten

säger jag hej

till alla människorna

 

på gatorna

glider inga moln

bara huvuden

utan ögon och mun




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-27 20:35



Bookmark and Share


  Anna*
Fint! Jag älskar att ligga och pussla bilder av molnen!
2010-06-28

  anits VIP
Fina rader
2010-06-27

    Maria Malm
Snyggt fångat i ord.
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö