Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Backsippan (fridlyst)

 

Hon växer på torra karga platser

där envisa rötter letar väg,

hennes violetta blommor är sällsynta,

men vet du vart hon finns

så blommar hon om våren,

rakryggad 

med en längtan
till havet

med vinden i sitt hår...

 

Anemone pulsatilla

fridslyst ensamhet

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-27 23:33



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tänk att jag vet en alldeles speciell backe där hon möter mig varje vår.
2010-11-10

  Bibbi VIP
Ljuvlig beskrivning.
2010-10-23

  aol
så vackert om dessa blommor
2010-07-23

  thyra
Jag vet ett ställe :) Mycket vackra, vackrast där dem står. Fint skrivet om dem!
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter