Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Madrömmar ... tjänar inget syfte


Dödens isprinsessa

Dödens isprinsessa
Pressade is
I mina ådror
Sent i natten

Mardrömmen väckte
John Blund brutalt
Skräcken kramade
Värmen ur kudden

Fanns inget att
Somna om till
Bara ett tomrum
Med en iskall rädsla

Hoppas isprinsessan
Hädanefter håller
Sig under sängen
Vill ha sömn på natten

Inte en dag till
Förstörd för en dröm
Som var förskräcklig
Men ändå bara fantasi




Fri vers av Jack_iX
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-28 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX