Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd!


De där hårda orden!

Vad du än gör, så säg inte till mig igen
de där hårda orden
de där hårda orden som ingenting annat än sårar
de där hårda orden som bara får mina ögon att tåras
de som bara får mig att bli ledsen så
För gör du det igen så är det jag som bara tänker vända dig ryggen
och börja att gå
gå min väg
gå min väg och säga
Hej då!
Säga Hej då, för att aldrig mer vända mig om igen
Och jag som trodde att du var en av mina bästa vänner, en av alla dessa vänner som jag verkligen känner
En som jag verkligen känner efter alla dessa år…..

Så vad du än gör, så säg inte till mig igen de där hårda orden igen
Och varför då?
Jo, på grund av att jag känner att jag inte förtjänar dem
Och varför då?
Jo jag har alltid varit öppen och rak emot dig och aldrig humlat om vem jag är och alltid varit din närmaste vän
Och goda vänner växer inte på trän som du säkert borde veta om
vid det här laget
så goda vänner är något som man måste förtjäna….

Ken Cassel
28/6-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-28 16:12



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
Ja det finns vissa hårda ord som man bara inte säger till sina vänner, särskilt inte dem man kallar sina bästa vänner. Bra skrivet!
2010-07-03

  anits VIP
Bra skrivit, hårda borde inte finnas
dom gör så ont ända in i själen
2010-06-29

  lycksele
Bra Ken Cassell.
Så här får man tyvärr känna ibland. De som säger ord till en som de inte borde eller behövt säga.

"Så vad du än gör, så säg inte till mig igen de där hårda orden igen
Och varför då?
Jo, på grund av att jag känner att jag inte förtjänar dem"

Just det!
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel