Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För den någon som utforskar.


Den unge


Nu stod han så där den unge
tog första stegen i kärlekens dunge.
Varje suktande puls högre än den första
varje andetag hett, var känsla den största.

Att vandra genom kärlekens dunge
var något främmande nytt för den unge.
Sakta beröra utforska och lära
de sista heta, att komma så nära.

En kittlande tyngd för den unge
när så han fuktade kärlekens dunge.
Det tryck dess like han aldrig känt
glädjande bubblor en suck, det bästa som hänt.




Fri vers av Destikado VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2010-06-28 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP