Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ut

du sprutar
sprudlande i språng
du bubblar
av inbjudande sång

suget suger det ur dig
allt ut ur dig




Fri vers av dislocated
Läst 200 gånger
Publicerad 2010-06-28 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dislocated