Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


det som inte händer






jag vill kunna
stänga av tankarna
rensa
städa ut onödiga känslor
jag behöver dem inte eftersom de är obefogade

oftast

jag vaknar i tårar
jag ryser till

oftast

när
jag drömmer
är det som sagor
berättelser som spelas upp innanför pannan
draman bakom ögonlocken

jag ryser till
jag vaknar i tårar


då vill jag åt den där knappen som inte finns som stänger av, som skruvar ner skriken inom mig, som gör att jag inte minns
det som inte hänt




Fri vers av dislocated
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-08 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dislocated