Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ångrar mig


du,

allt känns för löjligt
att säga nu
jag saknar dig
små ord i alltets mening
vad spelar det för roll
vad jag säger
jag betyder inget
du betyder inget
vi betyder inget
vad spelar det för roll
vad vi tycker
vad vi säger
till varann




Fri vers av dislocated
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-29 00:13



Bookmark and Share


  sellout
skönt flyt och den säger mycket trots sin enkelhet
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

dislocated