Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12-04-12

skära i
redan trasig
hud bränna
hål skrika
jag hatar
gud som
inte finns

springa mil
utan rörelse
fötterna still
jag hatar
jag vill
skrika skära
döda förgöra




Fri vers av dislocated
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-18 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dislocated