Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fastnar

du ligger varm mot min hals
ingenting kan rädda dig nu
öppna din mun
världen är så tunn mot din hals
ingenting kan rädda dig nu
orden i din mun fastnar på vägen ut




Fri vers av dislocated
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-29 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dislocated