Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


att hålla käften

att hålla käften
i vissa sammanhang
att göra rätt när allt annat är så fel


mina händer skakar
men det spelar väl ingen roll
för du skakar av kylan jag ger dig
när allt jag egentligen vill är att hålla om dig


att hålla käften
eller
att tänka efter före
är inte min starka sida




Fri vers av dislocated
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-06 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dislocated